Click the Corner
Registrera | Logga in | Glömt lösenord
Aetas Aetas Aetas Aetas Aetas
Logga in
E-post
Lösenord
Glömt lösenord     Registrera
Kari Traa 20% rabatt. Vid köp av något av våra betalmedlemskap får du även 20% rabatt i Kari Traa's webbshop.

Frågor & svar

Hur lägger jag upp pass i min träningskalender?

Du kan inte lägga upp egna pass i träningskalendern utan det är vi som lägger upp dina pass om du har ett guld- eller silvermedlemskap. Om du har ett guld- eller silvermedlemskap kan du däremot själv flytta passen i kalendern för att de bättre ska passa när du har möjlighet att träna.

Varför finns det inga pass i min träningskalender när jag köpt ett medlemskap?

Dina träningspass läggs upp i kalendern senast den dag du angav som startdag då du registrerade ditt betalmedlemskap.

Hur vet jag när mitt medlemskap startar?

Ditt medlemskap startar den dag du angav som startdatum vid registreringen av betalmedlemskapet. Du kan välja ett startdatum hur långt fram i tiden du vill men tidigast 4 dagar från dagens datum.

Varför får jag inget svar i chatten?

Vi prioriterar att i första hand besvara chattmeddelanden från våra betalmedlemmar. Vad det gäller chattmedelanden från basmedlemmar så besvarar vi dessa i mån av tid. Om du som basmedlem har frågor ber vi dig skicka dem till info@aetas.se.

Hur ofta får jag svar av vi i chatten?

vi svarar i chatten så ofta hon kan men som minst 3 gånger i veckan.

Jag har ett specifikt mål med min träning, kommer mina upplägg att vara anpassade efter mitt mål?

Ja. vi arbetar fram ett individuellt upplägg utifrån dina svar i hälsodeklarationen på "Min Sida". Uppläggen anpassas efter dina förutsättningar, din vardag, dina mål samt om målet är tidsbestämt.

Jag har en kostavvikelse som t.ex. laktosintolerans, matallergi, är vegetarian etc, får jag ett kostrådgivning anpassat efter detta?

Ja, självklart får du ett anpassat kostrådgivning. Du behöver bara ange vilken slags intolerans eller allergi du har i rutan "Medicinering, skador, sjukdom och allergier?" på Min Sida.

Jag är gravid, kan jag ändå få hjälp av Aetas?

Självklart, vi kan vägleda dig genom träning och kost då du är gravid. Rekommendation för gravida är att träna, äta rätt och ta hand om sig genom hela graviditeten så länge kroppen tillåter och vi kan guida dig genom detta.

Vad har vi för utbildning?

Certifierad Kost- och Träningskonsult via The Academy vilket innebär licensierad Personlig Tränare, licensierad Kostrådgivare, licensierad Styrketräningsinstruktör och licensierad Hälsoinformatör samt en genomgående grundutbildning i bl.a. anatomi och fysiologi.

Jag kan inte utföra vissa övningar p.g.a. en skada, kan jag ändå träna med hjälp av Aetas?

Ja, vi lägger upp träningen efter dina svar på "Min sida" och är det någon övning som inte fungerar så ordnar hon alltid en ny.

Jag vill gå ner i vikt, vilket medlemskap ska jag välja?

Eftersom vi på Aetas förespråkar långsiktiga lösningar med en hållbar och sund balans rekommenderar vi Guld 10 veckor som ger dig en chans att genomföra en hållbar förändring med nya vanor, allt med vår experthjälp.

Kan ett medlemskap på Aetas verkligen hjälpa mig som redan tränar regelbundet och äter hälsosamt?

Det är alltid nyttigt och roligt med ny inspiration oavsett vilken nivå du ligger på så vi är övertygade om att vi kan hjälpa dig till framåt även om du tränar regelbundet och följer en hälsosam kost i dagsläget. Dessutom får du ta del av vår kunskap och hjälp när du tecknar ett medlemskap.

Vad händer när mitt medlemskap går ut?

Den dagen ditt betalmedlemskap går ut återgår medlemskapet till att vara ett vanligt basmedlemskap och dina individuella upplägg tas bort från Min Sida. 

Kan någon annan medlem gå in på Min Sida?

Nej, tanken är att du ska få en personlig tränare på nätet som är så lik verkligheten som möjligt där personliga tränare har tystnadsplikt och därför är Min Sida privat för alla utom för oss som jobbar med Aetas.

Vem kan se min före- och efterbild?

vi som jobbar med dina upplägg och är din Personlig Tränare samt Kim som jobbar administrativt med Aetas kan se dina bilder.

Kan jag fortsätta med min vanliga träning eller ska jag enbart följa träningsupplägget?

Vi rekommenderar att du går in för de upplägg vi planerar för dig men du får självklart ha önskemål och en dialog om detta med henne om det är något du vill behålla i din kommande träning.

Måste jag ha tillgång till ett gym?

Nej, vi har många övningar som fungerar med enbart kroppsvikt och vi jobbar mycket med funktionella, smidiga och lättanpassade övningar.

Vad händer om jag måste ta ett avbrott under medlemskapets tid (ex resa, sjukdom)?

Ditt medlemskap rullar från startdagen till slutdagen. vi hjälper dig att förbereda träningen och kosten även inför semestern så du kan utnyttja ditt träningsupplägg även på resande fot. Blir du sjuk får du hjälp och stöd hur du ska göra när du frisknar till och hur man ska tänka när det kommer till sjukdom och träning.

Har vi tystnadsplikt?

Självklart!

Är det möjligt att anlita vi som fysisk PT?

Absolut! Hon arbetar i Stockholm och om du intresserad av att prova på en eller flera PT-timmar med vi är du välkommen att kontakta henne på info@aetas.se.

Hur hittar jag rätt övning i videolistan?

Under fliken "Video" ligger instruktionsvideosen till respektive övning i bokstavsordning. Varje övning har samma namn som övningarna i träningsupplägget om inte vi skriver något annat.

Varför kan jag inte titta på alla videos i videolistan?

Det är först när du tecknar något av våra betalmedlemskap som du får tillgång till alla videos. Som basmedlem kan du enbart se ett begränsat urval av våra träningsvideos. Läs mer om de respektive medlemskapen under fliken "Medlemskap".

Kan jag köpa ett medlemskap i present?

Ja, det går bra att köpa ett medlemskap i present men för att det ska gå att lösa praktiskt med registrering ber vi dig att kontakta info@aetas.se så att vi kan registrera ett konto i mottagarens namn. 

Vad kostar ett medlemskap på Aetas?

Vi har fem olika medlemskap på Aetas. Ett guldmedlemskap innefattar både träning- och kostrådgivning och syftar till att ge dig som kund en hållbar livsstilsförändring till det bättre. Ett guldmedlemskap kostar 2.995kr för 15 veckor, 2.395kr för 10 veckor och 1.495kr för 5 veckor. Ett silvermedlemskap innehåller träningsupplägg i 10 veckor och kostar 1.795kr. Vårt bronsmedlemskap kostar 1.495 kr för 10 veckor och innehåller kostrådgivning. Läs mer under "Medlemskap".

Vilka olika betalningsalternativ kan jag välja när jag köper ett betalmedlemskap?

Du kan betala direkt med konto eller kreditkort. Du kan även välja att betala via faktura mot en faktureringsavgift på 35kr. 


Följ oss

Blogg

PT-Fia
Medlemskap

15 v GULD

10 v GULD

5 v GULD

10 v SILVER

10 v BRONS

BAS

Sponsorer

Kari Traa
Kontakt

info@aetas.se
Hemsida & webbdesign av Webbprofil | Alla rättigheter reserverade © Copyright Aetas AB