Click the Corner
Registrera | Logga in | Glömt lösenord
Aetas Aetas Aetas Aetas Aetas
Logga in
E-post
Lösenord
Glömt lösenord     Registrera
Kari Traa 20% rabatt. Vid köp av något av våra betalmedlemskap får du även 20% rabatt i Kari Traa's webbshop.

Sofia "PT-Fia" Sjöström

PT-Fia

Namn:
Sofia "PT-Fia" Sjöström

Utbildning: Cert, Kost- & Träningskonsult (lic. Personlig Tränare, lic. Styrketräningsinstruktör, lic. Hälsoinformatör) och lic. Kostrådgivare.

Träningsfilosofi: "Den som inte tar sig tid för träning kommer förr eller senare få ta sig tid för sjukdom". "Inget är så onyttigt att du aldrig kan äta det och inget är så nyttigt att du alltid kan äta det". Jag är övertygad om att vårt moderna liv kräver balans mellan träning, bra kost, vila och rörelse för att må bra och hålla i längden.

Det bästa med träning: Är att få uppleva sekunderna efter att du tagit i så du får blodsmak i munnen eller de där små sakerna som när du sträcker igenom kroppen i en lång rörelse och känner hur blodet strömmar till och energin vaknar. Tajming mellan träning, vila och rörelse är livsavgörande för vårt välmående, stort som smått.

Därför blev jag PT och kostrådgivare: Det var kärlek vid första ögonkastet när jag läste om yrket. Det finns knappt något bättre än att se sin klient hitta rätt och få vara en del av dennes utveckling. Det går att göra så mycket med enkla medel och min viktigaste uppgift är att göra hälsa tillgängligt för alla, på klientens egen nivå.

Bästa träningstips: Utgå alltid från dig själv och sätt inte enbart prestationsinriktade mål. Du behöver bygga en rutin som du trivs med för att den ska bli hållbar.

Det bästa med Aetas: Att jag får möjlighet att hjälpa ännu fler människor runt om i landet till en bättre hälsa och gladare vardag. I och med vår chattfunktion får jag möjlighet att lära känna varje klient på ett djupare plan och vårt samarbete får en annan tyngd än att ses flyktigt i gymmet en timme i veckan. Genom att prata och diskutera i chatten uppnår vi en helt annan nivå och utveckling.

Detta kan jag hjälpa dig med: Att hitta din egen väg i den djungel av kostråd, dieter och träningstips som finns idag. Jag vill hjälpa dig att bygga en hälsosam livsstil som fungerar i ditt liv, länge. Mitt främsta mål är att befria varje klient från "projektet min kropp och hälsa" och skapa en avslappnad och naturligt relation till sin kropp, hälsa och mat. Utan ångest, pekpinnar och förbud.

Hur jag tränar: Helst i skogen med egen kroppsvikt och tillsammans med andra. Gärna militärträning, yoga eller intervaller som ger blodsmak. Har tidigare tävlat i längdskidåkning, sprungit terränglopp och spenderat många timmar på hästryggen.

Detta är min specialitet: Att hjälpa mina klienter att hitta sin version av hälsa och bygga en grund som fungerar i längden. Hållbar hälsa helt enkelt.

Meriter:
"Årets Träningsblogg" - Finest Award 2013
"Årets Hälso- & Träningsblogg" - Blog Awards 2012.
"En av Sveriges 20 Starkaste Kvinnor inom Hälsa 2012″ - Expressen.
"En av Sveriges mäktigaste Träningsbloggar 2012″ - Twingly.com.
"En av Sveriges mäktigaste Träningsbloggar 2013″ – Twingly.com
Träningsexpert i "Vakna med NRJ på Kanal 5″
Träningsexpert för Lotta Bromé i Sveriges Radio – P4 Extra
Träningsprofil för Veckorevyn
Ambassadör för Kari Traa

Facebook: http://sv-se.facebook.com/pages/PT-fia/163063530413349
Instagram: ptfia

Referenser:
http://www.ptfia.se/category/fias-klienter/
http://aetas.se/Nojdakunder.php

 Följ oss

Blogg

PT-Fia
Medlemskap

15 v GULD

10 v GULD

5 v GULD

10 v SILVER

10 v BRONS

BAS

Sponsorer

Kari Traa
Kontakt

info@aetas.se
Hemsida & webbdesign av Webbprofil | Alla rättigheter reserverade © Copyright Aetas AB