Click the Corner
Registrera | Logga in | Glömt lösenord
Aetas Aetas Aetas Aetas Aetas
Logga in
E-post
Lösenord
Glömt lösenord     Registrera
Kari Traa 20% rabatt. Vid köp av något av våra betalmedlemskap får du även 20% rabatt i Kari Traa's webbshop.

Oviktig vikt

Jag har i många år haft ett tungt fysiskt arbete vilket har gett känningar i kroppen man inte bör ha vid min ålder. Jag älskar livet alldeles för mycket för att gå runt och ha ont, men att gå till gymmet har inte varit min grej då jag tyckt att det varit så tråkigt de få gånger jag varit där. Gruppträningar kändes inte tillräckligt heller, utan jag visste att det krävdes lite mer för att bygga upp den styrka jag behöver + att jag kände att jag behövde hjälp med kosten då jag gärna äter för mycket.

Fia har länge varit en stor förebild för mig så därför kändes det självklart att ta hjälp av henne. Och oj så roligt det var att träna på gym! När jag fick veta hur man skulle göra blev det plötsligt annorlunda.

Jag har under mina 10 veckor lärt mig otroligt mycket om min kropp, speciellt vad gäller kosten. Fia har alltid lyssnat och hjälpt mig när problem uppstått, t.ex. om jag hamnat i svackor. När jag känner att det håller på att gå utför igen, tänker jag på vad Fia skulle ha sagt och så känns allt mycket bättre igen.

Efter 10 veckor hade jag endast tappat 1 kg, men jag tycker bilderna talar för att vågen inte är något att lyssna på. Att känna hur musklerna orkar mer och mer tillsammans med Fias stärkande ord och glädje får en att inte vilja ge upp!
Jag kan varmt rekommendera Aetas.

Elise, Guld 10 veckor
2014-05-29 

Följ oss

Blogg

PT-Fia
Medlemskap

15 v GULD

10 v GULD

5 v GULD

10 v SILVER

10 v BRONS

BAS

Sponsorer

Kari Traa
Kontakt

info@aetas.se
Hemsida & webbdesign av Webbprofil | Alla rättigheter reserverade © Copyright Aetas AB