Click the Corner
Registrera | Logga in | Glömt lösenord
Aetas Aetas Aetas Aetas Aetas
Logga in
E-post
Lösenord
Glömt lösenord     Registrera
Kari Traa 20% rabatt. Vid köp av något av våra betalmedlemskap får du även 20% rabatt i Kari Traa's webbshop.

MÖT MALIN!

Innan jag började hos PT-Fia var min motivation gällande träning och mat nere på noll. Jag tränade bara för att jag kände att jag var tvungen och jag tyckte sällan att det var roligt. Jag hade läst Fias blogg ett tag och tyckte att hon verkade ha väldigt hälsosam syn på mat och träning. Därför valde jag att gå med på Aetas med hopp om att få tillbaka glädjen för träning och mat.

Dagarna innan mitt schema satte igång var jag livrädd att jag aldrig mer skulle få äta god mat. Men vad mycket gott jag ätit! Kosten har varit lätt att sköta med hjälp av förslag som jag fått i mitt kostupplägg samt inspiration från bloggen.

De tio veckorna med Fia har gett mig jättebra resultat! Jag har sammanlagt minskat 28 cm kring kroppen och jag har gått ner 8 kg. Den störta skillnaden för mig är att jag tycker det är roligt att träna igen. Jag tycker till och med om mina morgonpromenader!

Jag märker även att min kropp har blivit mycket starkare jämfört med innan.

Under de 10 veckorna med Fia har jag blivit mycket piggare och fått mycket mer energi. Innan tog jag en tupplur nästan varje dag, men nu kan jag knappt minnas när jag gjorde det senast.

Jag är väldigt glad att jag gick med på Aetas. Det har varit kämpigt ibland men Fia har funnits där och stöttat! Jag har en lång väg kvar, men Fia har verkligen skjutsat mig i rätt riktning!

 

Tack för allt Fia!

/Malin, Guld 10 veckor

 

Följ oss

Blogg

PT-Fia
Medlemskap

15 v GULD

10 v GULD

5 v GULD

10 v SILVER

10 v BRONS

BAS

Sponsorer

Kari Traa
Kontakt

info@aetas.se
Hemsida & webbdesign av Webbprofil | Alla rättigheter reserverade © Copyright Aetas AB