Click the Corner
Registrera | Logga in | Glömt lösenord
Aetas Aetas Aetas Aetas Aetas
Logga in
E-post
Lösenord
Glömt lösenord     Registrera
Kari Traa 20% rabatt. Vid köp av något av våra betalmedlemskap får du även 20% rabatt i Kari Traa's webbshop.

MÖT ALEXANDRA!

"Mina förhoppningar med medlemskapet var delvis att gå ner något kilo men framför allt ändra mina rutiner när det gäller mat och träning. Tidigare har jag varit väldigt mån om att detta ska fungera men av någon anledning har jag det senaste året kommit in i lata rutiner.

Fias upplägg är helt fantastiskt. Rolig träning som kan utföras både hemma och på gym, och när det gäller maten har jag aldrig känt att något är förbjudet. Jag har haft möjligheteratt testa mig fram med hjälp av ”kostschemat” och samtidigt inspirerats av Fias personliga blogg.

Under dessa veckor har jag i princip aldrig gått hungrig och mitt sötsug är näst intill bortblåst. Mitt colaberoende är ett minne blott och att skippa träningen för ett halvkasst program på tv kommer aldrig på fråga.

Med Fias hjälp har jag kommit till insikt med att det inte är siffrorna på vågen som räknas utan känslan i kroppen som är det viktigaste. Jag har lärt mig att lita på min kropp, att förändringarna vad gäller mått och vikt faktiskt händer av sig självt med de hälsosamma rutinerna.

 

I slutändan så är det ändå inte mina 4kg viktnedgång och mina försvunna 17cm det jag är mest glad över. Det som är mest värdefullt är hur jag har förändrats som person. Jag är gladare, orkar mer, sover som en prinsessa om nätterna och varje gång jag ser mig i spegeln kryper ett leende fram.

Jag är så nöjd med mina 10 veckor som guldmedlem hos aetas och kommer fortsätta leva enligt mina nya levnadsvanor. Tack Fia för att stöttat mig på vägen till ett hälsosammare och härligare liv!"

/Alexandra Pettersson, Guld 10 veckor
2013-09-25 

Följ oss

Blogg

PT-Fia
Medlemskap

15 v GULD

10 v GULD

5 v GULD

10 v SILVER

10 v BRONS

BAS

Sponsorer

Kari Traa
Kontakt

info@aetas.se
Hemsida & webbdesign av Webbprofil | Alla rättigheter reserverade © Copyright Aetas AB