Click the Corner
Registrera | Logga in | Glömt lösenord
Aetas Aetas Aetas Aetas Aetas
Logga in
E-post
Lösenord
Glömt lösenord     Registrera
Kari Traa 20% rabatt. Vid köp av något av våra betalmedlemskap får du även 20% rabatt i Kari Traa's webbshop.

JOHANNA 5 VECKOR.

 

"Efter vintern bestämde jag mig för att verkligen komma in i bättre rutiner med träning och kost. Det gick bra, jag tränade 4-6 gånger i veckan fram till sommaren. Sommaren kom och lata dagar med den, mycket kalas, glass på stranden och grillkvällar. Vi bokade en resa till Grekland till i början av september. Men efter en riktig slösommar så kände jag att motivationen var som bortblåst. Det kändes som att börja på noll. Jag behövde en spark i ändan!

 

Jag har följt Fias blogg länge, jag gillar hennes tänk, hon är äkta. Jag valde just Fia som PT för att jag tycker att hon har en sund inställning till både mat och träning. Det passade perfekt för mig! Hon skriver om verkligheten, bra dagar och dåliga dagar. Jag bestämde mig för att köpa ett Guldmedlemskap 5 veckor för att få mer kunskap och hjälp med saker jag inte riktigt fick ihop.

 

Fia har gett mig väldigt mycket kött på benen, jag har ju inte varit helt "lost" vad det gäller träning och kost innan men detta var precis vad jag behövde för att hitta in på rätt spår. Fia har hjälpt mig hitta lösningar då jag har haft svårt att få ihop det med tid på grund av långa arbetsdagar, små barn etc.

 

Jag kan verkligen rekommendera alla som funderar på att teckna medlemskap hos Aetas att verkligen göra det. Min motivation har varit på topp genom hela resan. Att få feedback på vägen är verkligen guld värt. 

 

Passen man får av Fia är riktigt roliga och när man börjar känna och se resultat då är det ännu roligare! 5 veckor är inte så lång tid men det var precis vad jag behövde för att hitta rätt.

 

Tusen tack Fia för allt pepp och alla ovärderliga tips!”

 

Johanna, Guld 5 veckor.

 

 

 

Följ oss

Blogg

PT-Fia
Medlemskap

15 v GULD

10 v GULD

5 v GULD

10 v SILVER

10 v BRONS

BAS

Sponsorer

Kari Traa
Kontakt

info@aetas.se
Hemsida & webbdesign av Webbprofil | Alla rättigheter reserverade © Copyright Aetas AB