Click the Corner
Registrera | Logga in | Glömt lösenord
Aetas Aetas Aetas Aetas Aetas
Logga in
E-post
Lösenord
Glömt lösenord     Registrera
Kari Traa 20% rabatt. Vid köp av något av våra betalmedlemskap får du även 20% rabatt i Kari Traa's webbshop.

Nöjda kunder

EliseNär jag valde att gå med i Aetas hade jag inga stora förhoppningar, men jag ville ge det en chans för att öka min kunskap om träning och kost och för att få verktyg till ett hälsosammare liv, med förhoppning om bättre vanor och givetvis helst också mindre antal kilo på kroppen.
 
Under resan med Aetas har jag helt ändrat syn på träning och hälsa. Jag har gått från att hata mig, min kropp och hur dåligt jag presterar under träning jämfört med tidigare... till att acceptera mig själv, vilja det bästa för mig och min kropp och detta har motiverat mig till att prestera bättre under träning.

Fia kan nog inte förstå vilket lyft hon har varit för mig, och jag är säker på att jag kommer få fortsatta resultat- både med mig själv, min träning och min kost. Jag kommer att sakna Fias peppande inlägg som fått mig att ändra tankesätt.

Tveka inte att kontakta Fia. Det är värt varenda krona!
Elise, Guld 10 veckor

 

Sandra SimonssonUnder hela mitt liv har jag levt med dieter. Jag har testat varenda ny metod, allt från pulversoppor till banandieter! Jag har bantat mig till ett ohälsosamt tillstånd där vågen en tragisk dag visade 110 kilo. Jag har haft en mycket konstig relation till mat, jag ständigt har gått hungrig, med sötsug, överätit och somnat med ångest över vad vågen ska visa nästa dag och vilken diet jag ska starta med nästa morgon. När PT-fia berättade att hon startat AETAS, hoppade jag genast på.

Jag blev varmt omhändertagen, fick skriva och berätta om mitt liv och hon tog mig verkligen på allvar. Det är en befrielse att inte behöva skämmas över tankar och allt vad övervikten kan innebära! Hon bryr sig helhjärtat och är en enormt duktig PT.

Fia har hjälpt mig att: slänga ut min " Värsta vän" vågen, att våga älska mat, att inte vara rädd för att äta, att alltid vara lagom mätt och att slippa sockersug, att träna rätt på ett urkul sätt och samtidigt våga ta i, springa så att svetten lackar, vilja kräkas av utmattning med samtidigt vilja springa 100 gånger till…. Jag äter sjuhelsikes god mat, tränar anpassat för att jag ska kunna börja lira fotboll igen. Jag mår bra, tvivlar ibland, låter det förflutna komma ikapp, men då är Fia där och övertygar mig, ger råd och all motivation som krävs för att komma på banan igen!! Kan inte med ord beskriva min tacksamhet över vad du PT-Fia hittills har gett mig och fått mig att prestera som din PT-online kund.
Sandra Simonsson, Guld 10 veckor och Bronsmedlemskap

 

Julia BodénNär jag för 10 veckor sedan fick en sträckning i rumpa/baksida lår fick jag tid hos en sjukgymnast. Det visade sig då att det inte bara var en sträckning, jag hade även dålig hållning, enorm svank & snett bäckenben. Jag förstod då att jag var tvungen att göra något åt situationen.
Jag har spelat innebandy sedan sju års ålder, därigenom fått mycket kondition men inte så mycket styrka. Jag har inte så mycket erfarenhet av att träna på gym, jag tog därför kontakt med Sofia på Aetas, hon är seriös och vet vad hon pratar om. Jag ville nå bästa resultat och därför ville jag även ha hjälp med kosten då jag har lätt för att småäta.

Jag är jättenöjd med mina resultat och med all hjälp jag har fått. Jag känner mig säker på gymmet och vet nu vilka övningar jag ska göra. Jag har lärt mig planera, göra goda och nyttiga maträtter och mellanmål. Jag kommer definitivt fortsätta med mitt nya sunda tänk!

Tveka inte att kontakta Fia, hon är enormt kunnig!
Julia Bodén, Guld 10 veckor

 

JonnaJag har alltid varit en periodare när det kommer till träning och jag har egentligen aldrig hittat en träningsform som gjort att jag har hållit intresset igång. Med brist på just intresse och ett ganska stressigt studentliv blev det så att träning bortprioriterades. Efter att en kompis anlitat Fia via Aetas blev jag intresserad och bestämde mig för att prova.
De här 10 veckorna har förändrat mitt liv på så många sätt. Jag är mer trygg i mig själv, har mer energi och har förälskat mig i att träna. Jag ser inte längre träning som ett jobbigt måste, utan ett underbart måste som jag inte kan vara utan. Fia har visat att det finns så otroligt många roliga sätt att utmana sig själv på och hon har verkligen gett mig den där knuffen i ryggen som jag behövde.
I och med ny kost och träning uppstår ganska många frågetecken, men Fia har alltid funnits där och svarat på mina tusen frågor. Även om hon inte är närvarande personligen så får man definitivt den stöttningen och hjälp man behöver. Efter 10 veckor står jag här med en ny, sundare livsstil och förundras över vad man kan lyckas åstadkomma om man bara vill.
Jonna, Guld 10 veckor.

 

Therese SandströmJag har alltid varit en tjej som älskat att träna, och älskat mat, lite för mycket kanske. När jag anmälde mig till Aetas hade sommaren nyss passerat och kostvanorna hade inte varit på topp direkt. Har alltid varit duktig på att äta mer än jag borde, trots att mättnaden stått mig upp i halsen och matångesten ätit upp mig inifrån.

Jag tvekade därför inte alls för att anmäla mig till Fia. Både hennes kost- och träningsprogram har passat mig perfekt och jag har haft sjukt roligt på gymmet! Jag har älskat all mat och aldrig behövt vara hungrig. Ibland var det tungt att ta sig upp på morgonen för att gå mina powerwalks, men rätt vad det var så kom jag på mig själv där ute på gatorna klockan 5 på morgonen i full fart, utan att ens ha övervägt att ligga kvar i sängen. Jag ska dock vara ärlig, jag missade någon powerwalks och jag åt inte perfekt alla dagar men Fia fanns där och peppade mig, gav mig nya synvinklar på mina misstag och fick mig att vilja kämpa vidare varje dag!

Tack vare Fia har jag nu en bra relation till mat utan hetsätning och ångest. Jag vet att Fias glada inspiration och peppande har påverkat mig för resten av livet, att jag sedan fick fina resultat i testerna och på måttbandet har bara varit bonusar! Att vända mig till Aetas är bland det bästa jag hittills har gjort i mitt liv!

Vill bara tacka så otroligt mycket! Jag mår så himla bra nu!
Therese Sandström, Guld 5 veckor

 

MajaJag hade länge läst Fias blogg och inspirerats av henne och hennes sunda inställning till kost och träning. Jag har länge varit mer eller mindre träningsintresserad men det har varit kosten som har varit mitt stora problem. Jag fick så mycket ångest om jag åt för mycket och tillät mig själv inte att äta mellanmål eller ordentliga luncher och jag försökte hela tiden sysselsätta mig så jag skulle "glömma" att äta min lunch. När jag sedan haft en hektisk vår med mycket resor och stress kände jag att det var nog.

Det var då jag gick in på Aetas och läste om alla andras upplevelse här och det lät ju som de var frälsta. Första tanken var att texterna var lite "finslipade" men jag tänkte att jag hade inget att förlora. När Fia sedan skickade mitt kostschema fick jag en chock, min första tanke var "hallå, jag vill ju inte gå upp i vikt?!", det var frukost, lunch, mellis, middag och kvällis. Herregud, första veckan var det svårt men nu känns det som jag aldrig skulle kunna vara utan mina mellanmål och det är så härligt att kunna äta sig mätt och inte ha ångest!

Min upplevelse på Aetas har varit helt otrolig, har fått tillbaka glädjen med att träna. Jag äter gott och behöver aldrig känna att jag går på en sträng diet där jag inte får äta det här och det där... Aetas har varit det bästa jag lagt mina pengar på det här året och jag kunde inte vara mer nöjd!

Jag vill tacka Fia för hennes ständiga pepp och snabba svar på mina frågor och framförallt att hon hjälp mig att återfinna träningsglädjen igen!
Maja, Guld 5 veckor

 

Jennifer KarlssonJag har alltid varit en periodare, både vad gäller mat och träning. Jag har alltid älskat att träna, men tappar väldigt fort motivationen då det blir väldigt enformigt, dvs. löpbandet 5 ggr/v då jag aldrig tyckt om att gymma. Sen så hittade jag Aetas, och kände att det vore någonting för mig då jag det senaste året pendlat väldigt mycket i vikt. Nu, för första gången i mitt liv så tycker jag att det är roligt att gymma. Så många olika ROLIGA övningar. Att få känna att man tar ut musklerna så man skakar. Och träningsvärken dagen efter, så skönt!!

Efter dessa 10 veckor som guldmedlem så har inte bara min kropp förändrats, utan även mitt tänk. Fia har fått mig att inse att det inte är hela världen att ”fuska”. Sen att jag gått ner cirka 4kg och fått synliga muskler är massa massa plus. Har aldrig trivts i min kropp så mycket som jag gör nu. Nu känner jag att jag fått balans i min kost och träning och jag älskar det!!  Jag har även lärt mig att planera mina dagar gällande kosten, förbereda mellanmål, matlådor etc. Vilket har både hjälpt mig att hålla mig borta från allt det söta och inte bli grinig p.g.a. lågt blodsocker.
Tack Fia, för allt stöd! Fortsätt med det du gör, för du gör det så jäkla bra.
Jennifer Karlsson, Guld 10 veckor

 

Frida  MatsdotterJag har alltid varit en aktiv tjej. Lirat handboll och tränat på Friskis & Svettis, men det har självklart gått lite i vågor. Däremot har jag aldrig brytt mig speciellt mycket om kosten. Har alltid tänkt ”Tränar jag bra kan jag äta vad jag vill”. Det betyder att jag åt godis (och allt som hör där till) nästan varje dag och jag har heller aldrig ätit frukost.

När 2011 började lida mot sitt slut fick jag nog. Det har aldrig stått en sån hög siffra på vågen och jag har aldrig känt mig så stor och obekväm i mig själv. När jag började fundera på hur jag ska gå till väga så kom tankarna direkt in på att det är mina dåliga matvanor som måste ändras. Efter att ha följt Fias blogg ett bra tag visste jag att Aetas fanns och att det är väldigt prisvärt. Efter lite undersökningar bestämde jag mig för att köra på Bronsmedlemskapet och låta Fia bli min kostrådgivare.

De två första veckorna var riktigt tuffa. Försöka börja äta frukost, äta mellanmål hela tiden och ”välja rätt”. Det krävdes extra mycket planering i början för att komma in i det. I början hade jag även tusen frågor som Fia alltid svarade på och avslutade varje svar med lite pepp. Det uppskattades! Allt eftersom veckorna gick så började allting rulla på av sig själv. Men så fort det uppstod problem hjälpte Fia till att lösa det.

Efter dessa tio veckor har jag fått en bättre syn på mat och att känna sig nöjd och mätt. Jag har blivit piggare och har mer energi på dagarna. Jag får ut mer av min träning, vilket gör det mycket roligare att träna. Och det bästa: jag har fått bort mitt sötsug!
Jag förlorade hela 6kg och massvis med centimeter runt om kroppen.
Frida Matsdotter, BronsmedlemskapFölj oss

Blogg

PT-Fia
Medlemskap

15 v GULD

10 v GULD

5 v GULD

10 v SILVER

10 v BRONS

BAS

Sponsorer

Kari Traa
Kontakt

info@aetas.se
Hemsida & webbdesign av Webbprofil | Alla rättigheter reserverade © Copyright Aetas AB